Op 22 december 2022 ondertekenden RMTSoft, een dochteronderneming van Nobilia, en Wipoz een partnerschapsovereenkomst op basis waarvan RMTSoft een belang in Wipoz zal verwerven.

RMTSoft, dat voor zijn klanten de MSA-software heeft ontwikkeld die gespecialiseerd is in plaatsingsbeheer, vervolledigt zijn aanbod aan klanten en partners door een belang te nemen in Wipoz.

Nieuwe doelstellingen

Met het oog op de huidige en toekomstige uitdagingen in zowel keukens als meubels is het de bedoeling om de installatiecapaciteiten uit te breiden en de installatiekwaliteit van de partners van de verschillende entiteiten te ontwikkelen met een totaalaanpak. Zo kunnen klanten vertrouwen op complementaire installatiediensten zowel in-house als uitbesteed. Installatie blijft een fundamenteel element van klanttevredenheid en een differentiator die aanbevelingen genereert. Het doel van deze overname is om hierop te reageren door de prestaties van elke speler te verbeteren evenals oplossingen te ontwikkelen die innovatief en faciliterend zijn op dit gebied.

RMTSoft en Wipoz bundelen hun expertise!

Wipoz heeft een erkende en winnende expertise in het ondersteunen van installatiediensten zowel via zijn softwareoplossing als via het platform van beschikbare installateurs. Het oprichtersteam zal de komende jaren nauw samenwerken met de teams van RMTSoft en Nobilia. Dit initiatief zal uiteindelijk alle Europese landen omvatten en zal het mogelijk maken om voor elk land een gecoördineerde aanpak te ontwikkelen voor alle geïnteresseerde klanten.

De MSA-oplossingen van RMTSoft en Wipoz zullen stand-alone en optioneel zijn.  Hun commerciële aanpak zal gedifferentieerd blijven, gericht op alle spelers in de keuken- en meubelmarkt en dit in de verschillende doellanden.