Login

Eenvoudige verbinding met uw bedrijfssoftware

Profiteer van een effectieve, gebruiksvriendelijke oplossing. Wanneer u voor het eerst verbinding maakt, hoeft u alleen maar uw inloggegevens van uw tool in te voeren. U hoeft uzelf niet meer te identificeren om toegang te krijgen tot de Wipoz service. Geen gezoek meer naar wachtwoorden.

Bespaar tijd en geld met Wipoz!

01 Connecte Section3

Aanmelden

Verbind uw Wipoz account met uw management tools in een paar klikken.

02 Rapide Section3

Snel

Automatisch aanmaken van uw plaatsingsbestand in slechts 1 klik.

03 Fiable Section3

Betrouwbaar

U hoeft niet opnieuw informatie in te voeren in Wipoz.

Group 27

Dossiers aanmaken in 30 sec.

Verhoog uw productiviteit met Wipoz door automatisch het complete plaatsingsbestand aan te maken met slechts één klik, vanuit uw zakelijke tool. U hoeft geen informatie opnieuw in te voeren. Het enige wat u moet doen is de gegevens controleren en het project publiceren naar het netwerk van plaatsers van uw keuze. Zo simpel is het!

Realtime meldingen

Blijf op de hoogte van de voortgang van uw plaatsingsprojecten. Zodra uw dossier is gepubliceerd, wordt u verwittigd wanneer een plaatser het project aanvaardt. Deze notificatieservice (per e-mail/SMS) houdt u in realtime op de hoogte van de voortgang van de plaatsingen van uw klant.

F1

Klaar om de Wipoz ervaring te beleven? Open nu uw account!

Waag de sprong! Sluit u aan bij meer dan 1.700 bedrijven die voor Wipoz hebben gekozen om snel plaatsers te vinden, het projectbeheer te vereenvoudigen en hun bedrijf met een gerust hart te beheren.