Vertienvoudig uw productiviteit door Wipoz! te gebruiken vanuit uw business tool

Verbind Wipoz met uw bedrijfstools (ontwerp, ERP, CRM) om de efficiëntie ervan te verhogen.
Profiteer van fluide trajecten tussen uw verschillende tools om tijd te besparen en uw resultaten te maximaliseren.

Ontdek de functionaliteit

Capveil 1

Profiteer van op maat gemaakte verzekeringspakketten

De zekerheid van een op maat gemaakte Tienjarige verzekeringspolis voor het hele Wipoz netwerk.

Met zijn partner CAPVEIL geniet u van uiterst competitieve tarieven, onderhandeld en gereserveerd voor het Wipoz netwerk, voor al uw professionele verzekeringen: tien jaar dekking van burgerlijke aansprakelijkheid, motorrijtuigen, gezondheid en voorzorg, en een antwoord op al uw verzekeringsaanvragen.

Keuken-, badkamer- en opbergplaatsers

De groep, die is voorbehouden aan plaatsers die gespecialiseerd zijn in keukens, badkamers en binnenopslag, is een platform voor het uitwisselen van ideeën en het oplossen van problemen die specifiek zijn voor onze bedrijven. Ons belangrijkste doel is om onze kennis te delen, beste werkmethoden uit te wisselen en kansen te vinden voor nieuwe projecten. Word lid van onze gekwalificeerde groep en neem deel aan een dynamische gemeenschap gewijd aan deze werkgebieden.

Exemple2

Onze partners getuigen

Good

In Frankrijk heeft Wipoz een erkende en winnende expertise in de ondersteuning van plaatsingsactiviteiten, zowel via zijn softwareoplossing als via het platform van plaatsers waarover het beschikt. Nobilia is ervan overtuigd dat deze service een fundamenteel element van klanttevredenheid is en dit partnerschap met Wipoz zal ons in staat stellen om in de komende jaren innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te ontwikkelen, zowel op de keuken- als op de meubelmarkt.

 

Jean-François Caron, Directeur Frankrijk, Nobilia

Good

Plaatsing is een belangrijke service in het verkoopproces voor keukenontwerpers. Bij Cyncly hebben we Wipoz gekozen om onze klanten te ondersteunen en deze service rechtstreeks geïntegreerd in onze Winner softwaresuite aan te bieden. Met de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het netwerk van plaatsers van Wipoz, zal deze samenwerking een revolutie teweegbrengen in de ervaring van het beheren van plaatsingsdossiers voor al onze klanten alsook een kwaliteitsservice te bieden.

Philippe Laziosi, Verkoopdirecteur EMEA Zuid, Cyncly

 

Good

Bij Capveil Assurances zijn we er trots op dat we Wipoz en haar leden kunnen ondersteunen bij het beschermen van hun bedrijf. De gedeelde toewijding van Wipoz en Capveil aan voortdurende controle en kwaliteitsservice heeft onze samenwerking door de jaren heen versterkt.

Vincent Iwasinta, Verkoopdirecteur, CAPVEIL

Klaar om de Wipoz ervaring te beleven? Open nu uw account!

Waag de sprong! Sluit u aan bij meer dan 1.700 bedrijven die voor Wipoz hebben gekozen om snel plaatsers te vinden, het projectbeheer te vereenvoudigen en hun bedrijf met een gerust hart te beheren.