Solutionscuisiniste1

Stel je eigen team van plaatsers samen en bespaar tijd

Integreer eenvoudig uw plaatsers in loondienst en uw zelfstandige plaatsers. Krijg toegang tot ons netwerk van gekwalificeerde, door PROVIGIS goedgekeurde plaatsers. Meer dan 80% van de projecten wordt binnen 24 uur geaccepteerd.

Beheer en volg uw plaatsingen 100% digitaal

Optimaliseer het beheer van uw plaatsingen dankzij onze geavanceerde functionaliteiten: indienen en opvolgen van plaatsingen, dienst na verkoop, meldingen, instant messaging, plaatsingskalender & synchronisatie met uw bedrijfstools.

03 Outilsgestion
04 Facturation

Vereenvoudig uw facturatie en betalingen

Bevrijd uzelf van administratieve taken en beheer uw plaatsingsbestanden efficiënt, waarbij u een veilige en transparante betaling garandeert.

Beheer uw prestaties met onze rapportagetools

Hou uw bestanden, facturatie en activiteiten bij met behulp van onze dashboards. Exporteer uw gegevens eenvoudig om ze te integreren in uw bedrijfstools en monitor uw organisatie op een eenvoudige manier.

05 Performancereporting
06 Serviceclient

Ontvang snelle, toegewijde klantenondersteuning

Neem contact op met ons team dat 24/7 beschikbaar is via e-mail en van maandag tot vrijdag van 9 tot 18 uur via chat of telefoon. Profiteer van ondersteuning met prioriteit voor snelle, efficiënte hulp.

Zij vertrouwen ons

 

Good

Ik kan mijn projecten gemakkelijk toevoegen aan Wipoz, van zodra ze in productie gaan. Ik moet niet langer de installatieplanning beheren of op zoek gaan naar nieuwe plaatsers. Ik moet geen administratieve controles meer uitvoeren bij de plaatsers.

Julien Gloria, Eigenaar van 5 winkels Cuisine Plus in Frankrijk

 

Good

Ik heb tientallen plaatsingen met het volste vertrouwen aan Wipoz toevertrouwd. Voor mij belichaamt Wipoz eenvoud, reactievermogen en vooral luisteren en delen. Ik weet dat er oplossingen zullen worden gevonden als er problemen zijn, wat betekent dat ik elke opdracht met een gerust hart kan benaderen en het succes ervan kan garanderen.

Julien Fougeray, Eigenaar van 2 winkels Eco Cuisine in Frankrijk

Good

Sinds ik Wipoz gebruik, kan ik mijn projecten gemakkelijk indienen zodra ze klaar zijn voor productie. Ik ben opgelucht dat ik niet langer de planning van de plaatsers moet beheren of op zoek moet naar nieuwe vaklui. Wipoz heeft het beheer van onze plaatsingen sterk vereenvoudigd en is een echte troef voor onze 4 filialen, die er op elk moment toegang toe hebben.

Isabelle Molinier, Manager van Bel Air in Frankrijk

Tarieven op maat van uw behoeften

Basic

70 installaties per jaar

89

/maand exclusief btw. Jaarlijks abonnement

De snelle, efficiënte oplossing. Voor eenvoudige verwerking en beheer van uw installatiebestanden.

Smart

200 installaties per jaar

149

/maand exclusief btw. Jaarlijks abonnement

De ideale oplossing om het beheer van uw volledige installatieactiviteit te vereenvoudigen. Een 100% digitale oplossing geïntegreerd in uw bedrijfstools.

Premium

300 installaties per jaar

179

/maand exclusief btw. Jaarlijks abonnement

Het complete pakket voor grotere teams met geavanceerde tools voor het meten van installatieprestaties.

Klaar om uw plaatsingsprocess te verbeteren? Open nu uw account!

Behoor tot de 1.700 bedrijven die Wipoz hebben gekozen om het beheer van hun projecten te vereenvoudigen dankzij onze 100% digitale oplossingen.
Navigeer efficiënt, bespaar tijd en sluit uw vandaag nog bij ons aan.