Netwerk van gecertificeerde plaatsers

Voldoe aan de specifieke nalevingsvereisten voor plaatsers met onze partner Provigis. Door een certificaat van naleving af te geven, kunnen we u verzekeren dat 100% van onze plaatsers de wetgeving en zorgvuldigheidseisen naleven. We controleren ook de authenticiteit en geldigheid van wettelijke documenten: tienjarige garantie en beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Wipoz, de garantie van een netwerk van kwaliteitsplaatsers!

01 Exigeant Section3

Serieus

25% van de aanvragen geweigerd door ons netwerkteam.

02 Efficace Section3

Efficiënt

80% van de gepubliceerde projecten wordt binnen 24 uur aangenomen.

03 Expert Section3

Expert

75% van de Wipoz plaatsers heeft aanvullende plaatsingsvaardigheden.

Een veeleisend kwalificatieproces

Tijdens een gesprek beoordelen onze vakspecialisten de vaardigheden en motivatie van de plaatser. Ook de referenties van de klanten worden gecontroleerd. Zodra deze stappen gevalideerd zijn, krijgt de plaatser voorwaardelijk toegang tot zijn eerste plaatsingen, die geëvalueerd zullen worden om volledige toegang tot Wipoz te krijgen.

Kwaliteitscontrole van de plaatsingen

Ervoor zorgen dat het project soepel verloopt: van klantbeoordeling tot naleving van het kwaliteitscharter.
Bij Wipoz controleert een team bij elk afgerond project of het werk goed is uitgevoerd en of de service correct is afgerond.

F5

Klaar om de Wipoz ervaring te beleven? Open nu uw account!

Waag de sprong! Sluit u aan bij meer dan 1.700 bedrijven die voor Wipoz hebben gekozen om snel plaatsers te vinden, het projectbeheer te vereenvoudigen en hun bedrijf met een gerust hart te beheren.