Solutionposeurs1

Boost uw business met gekwalificeerde projecten

Krijg een constante stroom van gekwalificeerde projecten door uw diensten aan te bieden aan professionals in uw regio. Selecteer vervolgens de projecten die het beste bij uw vaardigheden passen.

Bevrijd uzelf van administratieve taken

Beheer en volg uw plaatsingen 100% digitaal, met globale planning, volledig certificaat van voltooiing, handtekening, dienst na verkoop, meldingen, instant messaging en agendasynchronisatie.

Carte 1
03 Outilsgestion

Laat ons uw facturatie beheren

Zorg voor een gezonde cashflow door de facturering van uw plaatsingen te beheren en de betaling in minder dan 30 dagen veilig te stellen.

Bewaak en analyseer uw prestaties

Volg uw bestanden en facturatie met onze dashboards en krijg een overzicht van uw bedrijf. Exporteer uw gegevens eenvoudig voor integratie in de bedrijfstools.

04 Facturation
06 Serviceclient

Profiteer 7 dagen per week van uitstekende ondersteuning

Hebt u hulp nodig? Ons team staat klaar om u te helpen! Neem contact met ons op via e-mail, chat of telefoon, 7 dagen per week, 24 uur per dag. U kan ook onze documentatie en online zelfstudies raadplegen.

Zij vertrouwen ons

Good

Als zelfstandig installateur moest ik een oplossing vinden om mijn projecten te beheren. Wipoz bood een doeltreffend antwoord op mijn behoeften. De applicatie is ludiek, functioneel en laat me toe om de opvolging van mijn klanten te beheren. Het Wipoz-team is reactief, professioneel, menselijk en altijd bereid om te luisteren. Ik beveel Wipoz ten sterkste aan!

Benjamin Grollier, Zelfstandig installateur in Frankrijk

Good

Als installateur ben ik echt tevreden over Wipoz, hun service is snel en efficiënt. Ik voel me verzekerd dankzij hun beveiligde beheertool en ik weet dat ik kan vertrouwen op de kwaliteit van hun diensten. Wipoz biedt een ideale oplossing die snelheid, efficiëntie, engagement en een garantie voor een optimale service combineert.

Reda Ouzenadji, Vakman installateur in Frankrijk

Prijzen op maat van uw behoeften.

Basic

70 installaties per jaar

59

/maand exclusief btw. Jaarlijks abonnement

De snelle, efficiënte oplossing. Voor eenvoudige verwerking en beheer van uw installatiebestanden.

Smart

200 installaties per jaar

109

/maand exclusief btw. Jaarlijks abonnement

Het ideale pakket voor het beheren, controleren en factureren van uw installatiebedrijf.

Ga nu aan de slag met Wipoz!

Het is tijd om actie te ondernemen, sluit u aan bij onze community van meer dan 1.200 plaatsingsbedrijven en ontdek hoe Wipoz uw bedrijf kan helpen om op te starten.