Solutionscuisiniste1

Stel een efficiënt plaatsingsteam op maat samen

Beheer uw plaatsers in loondienst en zelfstandige plaatsers eenvoudig met onze integratieoplossing. Krijg toegang tot onze gekwalificeerde plaatsers en stel een plaatsingsteam samen dat is afgestemd op uw professionele vereisten.

Verhoog uw efficiëntie met onze geavanceerde tool voor plaatsingsbeheer

Profiteer van geavanceerde functionaliteiten: connectiviteit met uw bedrijfstools, 100% digitale indienen en opvolgen, dienst na verkoop, meldingen, instant messaging, plaatsingskalender en synchronisatie.

03 Outilsgestion
04 Facturation

Vereenvoudig uw facturatie en betalingen

Verminder de administratieve taken bij het factureren van uw plaatsingen dankzij gecentraliseerd beheer dat is in de tools geïntegreerd. Gegarandeerde transparantie en veiligheid voor al uw betalingen.

Volg de prestaties van uw plaatsingen

Volg de prestaties van uw plaatsingen met onze geavanceerde beheertool. Bekijk de voortgang van opdrachten en houd eenvoudig toezicht op de activiteiten van uw personeel.

05 Performancereporting
06 Serviceclient

Profiteer van prioritaire bijstand

Ons team is er om uw kwaliteitsondersteuning te bieden wanneer u dat het meest nodig heeft. Neem contact met ons op via e-mail 24/7 of via chat en telefoon, maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Zij vertrouwen ons

 

Good

Ik kan mijn projecten gemakkelijk toevoegen aan Wipoz, van zodra ze in productie gaan. Ik moet niet langer de installatieplanning beheren of op zoek gaan naar nieuwe plaatsers. Ik moet geen administratieve controles meer uitvoeren bij de plaatsers.

Julien Gloria, Eigenaar van 5 winkels Cuisine Plus in Frankrijk

 

Good

Ik heb tientallen plaatsingen met het volste vertrouwen aan Wipoz toevertrouwd. Voor mij belichaamt Wipoz eenvoud, reactievermogen en vooral luisteren en delen. Ik weet dat er oplossingen zullen worden gevonden als er problemen zijn, wat betekent dat ik elke opdracht met een gerust hart kan benaderen en het succes ervan kan garanderen.

Julien Fougeray, Eigenaar van 2 winkels Eco Cuisine in Frankrijk

Good

Sinds ik Wipoz gebruik, kan ik mijn projecten gemakkelijk indienen zodra ze klaar zijn voor productie. Ik ben opgelucht dat ik niet langer de planning van de plaatsers moet beheren of op zoek moet naar nieuwe vaklui. Wipoz heeft het beheer van onze plaatsingen sterk vereenvoudigd en is een echte troef voor onze 4 filialen, die er op elk moment toegang toe hebben.

Isabelle Molinier, Manager van Bel Air in Frankrijk

Tarieven op maat van uw behoeften

Basic

70 installaties per jaar

89

/maand exclusief btw. Jaarlijks abonnement

De snelle, efficiënte oplossing. Voor eenvoudige verwerking en beheer van uw installatiebestanden.

Smart

200 installaties per jaar

149

/maand exclusief btw. Jaarlijks abonnement

De ideale oplossing om het beheer van uw volledige installatieactiviteit te vereenvoudigen. Een 100% digitale oplossing geïntegreerd in uw bedrijfstools.

Premium

300 installaties per jaar

179

/maand exclusief btw. Jaarlijks abonnement

Het complete pakket voor grotere teams met geavanceerde tools voor het meten van installatieprestaties.

Klaar om uw plaatsingsprocess te digitaliseren? Open nu uw account!

Behoor tot de 1.700 bedrijven die Wipoz hebben gekozen om het beheer van hun projecten te vereenvoudigen dankzij onze 100% digitale oplossingen.
Eenvoudiger beheer, gegarandeerde tijdsbesparing, sluit u nu bij ons aan.