03 Outilsgestion

Verhoog je verkoop met onze oplossingen voor plaatsingsbeheer

Genereer meer inkomsten en klanten met prioritaire toegang tot plaatsingsprojecten die door alle keukenhandelaars in het Wipoz netwerk worden ingediend.

Optimaliseer uw workflow en bespaar tijd

Profiteer van geautomatiseerd, veilig beheer van uw wettelijke en reglementaire documenten (PROVIGIS-partner) en bespaar tijd met onze tool voor taakplanning (opmeting, plaatsing, dienst na verkoop).

Calendrier 1
00 Illustrationpaiement Section1

Factureer en innen gemakkelijk met onze oplossing

Maak facturatie een stuk eenvoudiger en concentreer u op uw kernactiviteiten. Bescherm uzelf tegen betalingsachterstand met onze betalingsgarantie van 30 dagen.

Vereenvoudig uw factureringsbeheer

Maak uw hoofd vrij en maak betalingen eenvoudiger met gecentraliseerde facturatie.
En binnenkort kan u ook gebruikmaken van ons beveiligde online betalingssysteem. 

Paiment2 1
Crm 1

Beheer uw prestaties met dynamische dashboards

Houd al uw activiteiten bij met onze dashboards en krijg een duidelijk beeld van uw organisatie. Exporteer eenvoudigweg uw gegevens en integreer ze in de bedrijfstools.

Profiteer van klantenservice die 7 dagen per week beschikbaar is

Krijg snel de antwoorden en ondersteuning die u nodig heeft om de groei van uw bedrijf te versnellen. Neem contact op met ons team via e-mail, chat of telefoon, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

06 Serviceclient

Zij vertrouwen ons

Good

Als zelfstandig installateur moest ik een oplossing vinden om mijn projecten te beheren. Wipoz bood een doeltreffend antwoord op mijn behoeften. De applicatie is ludiek, functioneel en laat me toe om de opvolging van mijn klanten te beheren. Het Wipoz-team is reactief, professioneel, menselijk en altijd bereid om te luisteren. Ik beveel Wipoz ten sterkste aan!

Benjamin Grollier, Zelfstandig installateur in Frankrijk

Good

Als installateur ben ik echt tevreden over Wipoz, hun service is snel en efficiënt. Ik voel me verzekerd dankzij hun beveiligde beheertool en ik weet dat ik kan vertrouwen op de kwaliteit van hun diensten. Wipoz biedt een ideale oplossing die snelheid, efficiëntie, engagement en een garantie voor een optimale service combineert.

Reda Ouzenadji, Vakman installateur in Frankrijk

Prijzen op maat van uw behoeften.

Basic

70 installaties per jaar

59

/maand exclusief btw. Jaarlijks abonnement

De snelle, efficiënte oplossing. Voor eenvoudige verwerking en beheer van uw installatiebestanden.

Smart

200 installaties per jaar

109

/maand exclusief btw. Jaarlijks abonnement

Het ideale pakket voor het beheren, controleren en factureren van uw installatiebedrijf.

Ga nu aan de slag met Wipoz!

Het is tijd om actie te ondernemen, sluit u aan bij onze community van meer dan 1.200 plaatsingsbedrijven en ontdek hoe Wipoz uw bedrijf kan helpen om op te starten.