In de keukeninstallatie-industrie is effectief projectbeheer essentieel om de klanttevredenheid te garanderen en de productiviteit te maximaliseren. Marktleidende ontwerp- en managementtools zoals de Winner productsuite (Cyncly), HomeByMe en Store Manager Online (Dassault Systèmes), Gesteos en Insitu worden veel gebruikt door keukenontwerpers om de ontwerpervaring te verbeteren en te verrijken, de planning te vereenvoudigen en de communicatie met klanten te versterken.

In deze context is de strategie van Wipoz eenvoudig: geïntegreerd worden in deze toonaangevende tools om de gebruikerservaring van de verkopers bij het beheren en opvolgen van het plaatsingsbestand te vereenvoudigen.

Nieuw: Wipoz! integreert met WinnerDesign

Wipoz is nu toegankelijk vanuit Winner, de ontwerpsoftware voor keukenontwerpers van COMPUSOFT (CYNCLY). Deze nieuwe samenwerking zorgt voor een revolutie in het beheer van plaatsingsbestanden voor alle gebruikers van Winner.

Als u al klant bent bij Wipoz, volg dan de instructies in de gebruikershandleiding en upload gewoon uw eerste map naar Wipoz vanaf Winner.

Wat zijn de voordelen voor de klant?

Dankzij deze integratie kun u nu automatisch een plaatsingsproject maken in Wipoz met slechts 1 klik! Geen handmatige invoer.

3 belangrijke voordelen voor de klant:

  • Bespaar tijd: plan de plaatsing met uw onderaannemers of werknemers in minder dan twee minuten
  • Verhoog uw prestaties: toegang tot het netwerk van Wipoz! plaatsers, gekwalificeerd door onze vakspecialisten, voor projecten buiten uw regio of om pieken in de activiteit op te vangen
  • Gemoedsrust: profiteer van 100% online plaatsingsbeheersoftware met een realtime overzicht van uw bestanden

En morgen…

Wipoz! zal ook worden geïntegreerd in Winner Bizz, de managementsoftware van COMPUSOFT (CYNLY), aan het einde van het derde kwartaal van 2023. Blijf op de hoogte…